Pentru Sanda Ladosi, anul 2006 adus cea mai mare bucurie posibila in plan personal: vestea ca va fi mama. Solista este insarcinata in trei luni si jumatate, ceea ce inseamna ca pe la jumatatea lunii februarie a anului viitor ea va aduce pe lume primul sau copil. Sanda si fericitul viitor tata, omul de afaceri stefan Tache, au fost luati prin surprindere de noutate, mai ales ca ei isi doresc de multi ani sa devina parinti, dar, pana acum, norocul i-a ocolit din acest punct de vedere. si, cum relatia lor dureaza de mai bine de sapte ani, se poate deduce ca si asteptarea a fost destul de lunga…

Viitoarea mamica nu are preferinte in privinta sexului copilului: "Pe vremuri imi doream din suflet o fetita, dar acum, odata cu trecerea timpului, singura dorinta este sa am un copil sanatos. stefan isi doreste un baiat, pentru ca el are deja o fiica in varsta de 28 de ani care, la randul ei, a devenit si ea mama unei fetite in urma cu doi ani. Asa ca, de data aceasta, ar vrea sa fie baiat. Iar eu imi doresc sa fie baiat, pentru el…", spune Sanda, pe care sarcina nu a schimbat-o prea mult, in sensul ca nu s-a ingrasat deloc. Nu are pofte, nu ii este foame, dar, pentru ca se afla intr-o perioada speciala a vietii sale, si-a permis in ultima vreme sa mai "scape" la paine, la pizza, la paste - lucruri de a caror existenta uitase complet in ultimii ani in care a tinut o dieta drastica. si pentru ca in primele trei luni de sarcina medicii recomanda evitarea efortului fizic, Sanda a dat mai rar pe la sala si, atunci cand totusi a facut-o, a renuntat la miscarile solicitante.

Duminica, Sanda si stefan vor pleca pentru doua saptamani in vacanta in Sardinia, la Porto Cervo, dar la intoarcere viitoarea mamica este decisa sa inceapa inotul, sport pe care l-a mai practicat in vremea liceului: "Medicii spun ca inotul este foarte sanatos si pentru gravida, si pentru copilul ei…", sustine vedeta.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.