Vedeta a declarat ca nu va exista curand o casatorie intre ea si iubitul ei, actorul Vince Vaughn.
Actrita in varsta de 37 de ani a considerat necesar sa faca aceste precizari din cauza proportiilor exagerate pe care le-a luat stirea referitoare la relatia ei cu Vaughn.

Aniston a declarat pentru People Magazine ca desi presa i-a logodit deja, ea nu este in realitate logodita, nu a primit niciun inel si nici macar nu a fost ceruta de sotie. "E o nebunie ceea ce presa le spune oamenilor, ii hranesc pur si simplu cu prostii", precizeaza vedeta citata de Reuters, suparata ca publicatiile si posturile de televiziune "serioase" au publicat asemenea minciuni.

Jennifer Aniston a fost cu atat mai surprinsa, cu cat Oprah Winfrey si-a informat telespectatorii in aprilie ca nunta Aniston-Vaughn va costa "incredibila" suma de 8 milioane de dolari. Nici interventia in direct a starului din "Break-up", care a negat ca este logodita cu Vince nu a pus capat speculatiilor. Saptamana trecuta, publicatia Us Weekly i-a intarit convingerea actritei ca trebuie sa clarifice lucrurile. US Weekly a publicat stirea ca Jenn si Vince s-au logodit, insotita de un istoric al relatiei dintre cei doi.

"In mod normal nu acordam atentie acestor stiri, insa trebuie sa punem capat speculatiilor", a declarat Jennifer pentru People, adaugand ca deja minciunile legate de presupusa ei casatorie au inceput sa-i afecteze familia.

Matusa ei care locuieste in Grecia este acuzata de prieteni ca e mincinoasa, iar tatal ei a aflat de la CNN ca fiica lui a fost ceruta in casatorie.
"Nu se pune deocamdata problema unei casatorii. Relatia noastra merge de la sine. Ne simtim foarte bine impreuna", a declarat Jennifer, adaugand ca a facut gestul de a "demitiza" nunta de dragul fanilor ei.
"Eu si prietenii mei nu ne hranim cu astfel de stiri pentru ca stim ca nu sunt adevarate. Au mai fost situatii in care tabloidele au facut greseala de a publica minciuni. Insa suntem obisnuiti.

Singurul motiv pentru care am luat atitudine este pentru ca se presupune ca trebuie sa avem incredere in presa centrala si in prezentatorii nostri de stiri. E obligatoriu ca macar ei sa spuna adevarul", a subliniat actrita.

In ciuda declaratiilor actritei insa, ca ea si prietenii ei nu acorda nici un fel de importanta stirilor publicate in presa, Courtney Cox, alias Monica, din serialul "Friends" i-a luat apararea in public prietenei sale spunand ca nici nu se pune problema despre o casatorie. "Daca nu s-a intamplat acum 20 de minute nu s-a intamplat deloc", a spus actrita.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.