NEMULTUMIRI. Festivalul de la Callatis a fost anul acesta motiv general de scandal. Printre cei care s-au declarat nemultumiti de modul de tratare a fost si Marius Moga.

In emisiunea de dupa festival, prezentata de Catalin Maruta, tanarul compozitor a adoptat o atitudine ironica. El a fost total dezamagit de felul in care au fost tratati cantaretii autohtoni, implicit el, in comparatie cu faimoasa trupa Vaya con Dios. De asemenea, Moga pretinde egalitate intre artisti fie ca sunt romani, fie de peste hotare.

"La fiecare eveniment sunt anumite conditii si cereri. De data aceasta au fost luati in seama doar cei de la Vaya con Dios", a precizat artistul. Totodata el da vina si pe proasta sonorizare care i-a creat probleme in derularea show-ului, fiind nevoit sa improvizeze pentru a face fata situatiei. Cantaretul crede ca parola festivalului de la Callatis a fost "Vaya con Dios". "Oriunde te duceai erai favorizat sau erai lasat sa treci doar daca faceai parte din celebra trupa", ne-a mai declarat Micul Mozart.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.