MISTER. Detaliile legate de nunta Oanei Zavoranu cu Pepe sunt un mister total pentru toata lumea, dar mai ales pentru viitoarea mireasa. Cantaretul latino este cel care se ocupa de eveniment si are intentia de a-si surprinde total viitoarea sotie.

La ora actuala, Oana Zavoranu traverseaza o perioada destul de dificila. Bruneta lucreaza la albumul de debut si se judeca cu mama sa pentru averea mostenita de la tatal ei, doua ocupatii care ii iau tot timpul. Pentru a treia, respectiv organizarea nuntii care trebuie sa aiba loc in toamna, Oana nu mai are timp. Asa ca Pepe a preluat fraiele cu conditia ca toate detaliile sa ramana secrete chiar si pentru Oana. Vazandu-l ca se agita, ca da telefoane si face programari, Querida a devenit curioasa asa ca i-a cerut cateva informatii. Raspunsul a fost scurt: "Ma ocup eu. Totul va fi o surpriza". Asadar, viitoarea mireasa nu are nici cea mai vaga idee despre ce o asteapta la propria-i nunta. Nu stie daca va avea loc in tara sau intr-un loc exotic peste hotare, nu stie data exacta si nici cine vor fi nasii. Singurul lucru cert este ca rochia pe care o va imbraca va fi cumparata din Paris sau Londra si va purta, foarte probabil, semnatura lui Roberto Cavalli, un creator destul de extravagant pentru gusturile ei.

Singura pe lume

Disputarea averii lasate mostenire de tatal ei in urma cu sase ani, le-a despartit definitiv pe Oana si pe mama sa. Bruneta s-a rupt de familia din care face parte si pe care categoric nu o va invita la nunta. Desi e dureros, ea nu intelege de ce cea care i-a dat nastere s-a lasat influentata de niste "morti de foame" (n.r. unchiul Oanei), si a ajuns sa fure de la propriul copil. Cert este ca nu va da inapoi pana nu-si va recupera cele cateva milioane de euro investite in actiuni si imobile.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.