La Mihaela Tatu in emisiune se discuta, intr-una dintre serile trecute, despre nastere, gravide, mame si copii. Si, ca de obicei in acest program tv, dezbaterea a trebuit, la un moment dat, ilustrata muzical. Hartista aleasa si invitata sa se produca in mijlocul studioului a fost Nicoleta Guta. Blonda, imobila si, in mod evident, lipsita de experienta, Nicoleta s-a pus indata pe un playback despre mama, cu microfonul aproape indesat in gura si buzele aproape lipite.

S-a aolit Nicoleta ce s-a aolit, pina cind a aparut linga ea si taica-sau, Rajele Manelelor, Nicolae Guta adica. Rajele n-a cintat, n-a dansat, n-a facut nimic altceva decit sa zimbeasca timp si sa-si tina o mina pe spatele progeniturii sale, de parca voia s-o convinga sa traverseze strada. Ce m-am gindit eu: probabil ca Nicoleta, desi e ditamai muierea, a refuzat sa mearga la televizor neinsotita de Raje, la fel ca unii pusti de clasa I, care isi obliga parintii, in primele zile de scoala, sa stea cu ei in banca. I-a fost frica, mititica, sa n-o pape Mihaela Tatu. Sau sa n-o puna sa cinte in locul CD-ului.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.