Tot aud pe la televizor de diverse conflicte care au avut loc la Festivalul Callatis: Gabriel Cotabita s-a certat cu Cream, Anda Adam a luat cafteala de la o fosta dansatoare de-a ei, Catalin Maruta a avut niste neintelegeri cu Mihai de la Hi-Q. Despre meciul dintre Cream si Cotabita chiar am vazut o minidezbatere la emisiunea "VDTV" de pe Antena 3 si mi-a atras atentia una dintre intrebarile care i s-au pus, pare-mi-se, lui Maruta, invitat sa-si dea cu parerea in calitate de prezentator al emisiunii ce are loc in fiecare seara, dupa festival: "Crezi ca o sa aiba urmari acest conflict?".

Deci nu mai stiu ce-a zis Catalin, dar as vrea sa lamuresc eu aceasta problema: sigur ca da, conflictul dintre Cream si Cotabita va avea urmari foarte dure, in primul rind asupra situatiei politice a Romaniei. Mai ales politica externa va fi afectata. Riscul ca tara sa devina tinta unor atacuri teroriste va urca la cote alarmante, ca sa nu mai vorbim despre integrarea in UE, care, din aceasta cauza, e posibil sa fie aminata pentru 2014.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.