Mai nou, pe Andreea Antonescu o preocupa o aspiratie oarecum lucrativa: aparitia pe piata a unei papusi care sa-i semene. Dupa parerea ei, ar fi o buna reclama pentru activitatea ei din cimpul show-biz-ului, dar si o sursa de profit. Ceea ce-i scapa cintaretei cu voce expirata este ca fizionomia ei nu e tocmai de papusica. Dimpotriva.

Asa ca, in cel mai bun caz, ar putea sa se faca dupa modelul ei (mai ales cel expus in Play Boy!) o dragalasa jucarie de cauciuc pentru fanii sexului artificial. Andreea ar vrea sa urmeze exemplul altor vedete de afara, care si-au deschis tot felul de afaceri cu parfumuri, haine ce le poarta numele si chiar jucarii. Ramine de vazut cine se va incumeta sa dea bani pe Andreea Antonescu, fie ea si sub forma de papusa gonflabila. Oricum, cu siguranta vor fi mai multi decit cei care ii cumpara productia muzicala.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.