Jill Gulseth, o tinara prezentatoare de moda de 22 de ani, a intrat in atentia opiniei publice dupa ce s-a apucat sa faca unele declaratii referitoare la "performantele sexuale" ale lui Kid Rock, nimeni altul decit proaspatul sot al Pamelei Anderson. Jill cunoaste aceste detalii extrem de intime pentru ca, intr-adevar, a avut o relatie (nu prea lunga) cu domnul Anderson. Dupa ce-a aflat ca acesta s-a insurat cu diva cea blonda si apetisanta, Jill a inceput sa-i atraga atentia Pamelei ca o sa fie extrem de dezamagita de felul in care Kid Rock se comporta "la asternut".

Ea a spus ca nimeni nu s-ar gindi ca un barbat capabil sa se insoare la bordul unui iaht, in largul apelor rivierei franceze, deci cu foarte multa imaginatie, poate sa fie atit de "plictisitor" cind vine vorba de prestatii erotice. "Si cu toate acestea, Kid este foarte plictisitor. Este o adevarata catastrofa in pat", a tinut sa sublinieze fosta iubita a lui Rock.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.