"Pentru a afla daca sinteti inselat de persoana iubita, trimiteti un SMS la 1710", nu inainte de a da pe Atomic TV, unde vi se va rezolva problema. Vorbesc serios. Uite, Marin a trimis si asa a ajuns sa citeasca pe ecran chestii pe care, probabil, nu le stia despre iubita lui, Alexandra: "Pentru Alexandra, infidelitatile sint ceva normal".

La fel a patit si saracul Florin, cu care 1710 a fost si mai dur, atunci cind i-a facut dezvaluiri despre Geta: "Florin, uita-te in oglinda sa vezi daca nu ai cumva niste coarne". Cit despre Albert, nici nu vreau sa ma gindesc cum s-a simtit cind a citit urmatoarele despre Celia: "Albert, este timpul sa-l intrebi pe Celia la ce se gindeste atunci cind faceti sex". Brrr… Altfel, ce sa mai zic decit ca voi inventa personal un serviciu prin SMS care sa le spuna clientilor in ce dispozitie va fi seful lor a doua zi, daca-i va tine sau nu peste program, cu cit se vor scumpi rosiile la taraba lor preferata si, bineinteles, cit va dura pina cind ii vor inunda din nou vecinii?


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.