Blondina Gina Pistol este muza unui poet din Bacau. Val Manescu, in varsta de 52 de ani, a scris cu gandul la "iepuras" doua poezii de dragoste.
Dupa opt volume de poezie publicate pana in prezent, Val Manescu a remarcat-o intr-o buna zi pe Gina. Aflat acasa, in fata televizorului, inima poetului a luat-o razna cand a dat cu ochii de Gina pe cand aceasta prezenta alaturi de Catrinel Sandu emisiunea "Nu suntem blonde" difuzata pana de curand la National Tv. Din acel moment, Val nu a mai avut liniste. Si-a gasit alinarea in arta si asa s-au nascut poeziile intitulate "Gand 1000" si "Despre instrumentul gingas al fricii". Chiar daca scriitorul este casatorit, se pare ca sotia intelege ca inspiratia are nevoie de stimulenti puternici.

SOTIE INTELEGATOARE
"Nevasta mea nu este geloasa pentru ca intelege artistii si nu cred ca are ceva impotriva daca am transformat-o pe Gina in muza mea", a declarat Val Manescu. La randul ei, "muza" Gina a fost extrem de impresionata cand a aflat ca a "dat aripi" condeiului unui poet. "Sunt flatata ca lumea se gandeste la mine si altfel decat sub forma de barfa sau rautati. Nici nu am cuvinte. M-am emotionat. Mai ales ca sunt niste poezii cu adevarat foarte frumoase. Nu stiu ce o sa zica prietenul meu. Probabil ca o sa sa le invete pe dinafara si o sa mi le recite". Gina ne-a marturisit ca vestea pe care i-am dat-o o bucura cu atat mai mult cu cat in urma cu ceva timp l-a inspirat din nefericire si pe manelistul Romeo Fantastik, recunoscut pentru piesele ale caror versuri sunt extrem de vulgare. Dintre titlurile melodiilor sale enumeram cateva: "Traseista", "Benzinarita", "Regele sexului".
Gand 1000

Fa-ma sa urlu, sa ma aud
Sa asurzesc de numele tau
Ca de cea mai simfonica durere
Biciuieste-ma, ramura
Daca tot ma impresori cu aura ta
La trei dimineata.
Reteaza-mi fibra, lasa-mi un semn macar
Ca respiratia care ma trezeste
Aduna putere in degete
Si sugruma-mi din gat nodul
In care chircit de flacara
Sta spiritul meu.
Val Manescu


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.