Desi nu a permis pina acum nici unui fotograf sa-i pozeze odrasla, pe micuta Suri, Tom Cruise a inceput sa o arate, cu zgircenie, publicului larg. Mai intii a vazut-o o prietena a cuplului TomKat, apoi fosta iubita a lui Cruise, Penelope Cruz. Ambele au spus ca Suri este un copil incintator, cuminte si frumos. A venit acum rindul familiei Beckham sa o vada pe fetita venita pe lume in luna aprilie. Tom s-a imprietenit cu David Beckham anul trecut, la o partida de fotbal, si de atunci cele doua cupluri au pastrat o relatie de amicitie. Numai ca, exact cum a procedat si in cazul primelor doua vizitatoare, Tom si-a anuntat viitorii musafiri ca nu au voie sa puna mina, sub nici o forma, pe micuta Suri, ci cel mult sa o admire de la distanta.

El si-a motivat aceasta interdictie facind referire la preceptele scientologice, conform carora un bebelus nu trebuie sa fie coplesit de atentii sau de rasfat, pentru ca, ajuns la maturitate, poate deveni instabil emotional. Mai mult, familia Beckham nu va avea voie nici sa o fotografieze pe Suri si nici sa ii vorbeasca. Victoria Beckham a fost foarte surprinsa de aceste `recomandari` si a marturisit ca o sa-i vina foarte greu sa nu o ia pe cea mica in brate.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.