Prietenii si cunoscutii nu inteleg de ce renumita actrita Courteney Cox se zbare atit sa-si salveze casnicia. In vacanta trecuta ea si sotul ei, actorul David Arquette, au fost surprinsi de fotografi in plina disputa. In loc sa se odihneasca si sa-si incarce bateriile pentru un nou sezon de munca, vedeta a trebuit sa apeleze la un terapeut pentru a-si gasi linistea interioara.

Recent, actrita a marturisit prietenilor ca salvarea casniciei lor este o cauza nobila din doua motive: a petrecut sapte ani alaturi de acest om si au impreuna un copil, pe micuta Coco. Intr-o confesiune facuta revistei `Life weekend` recunoaste ca a recurs la sedintele de terapie si ca a canalizat atit de multa energie in scopul salvarii casniciei, incit a ajuns sa se neglijeze.`Relatiile dintre oameni se farima, daca nu te opresti sa analizezi si sa faci bilanturi`, a spus Courteney in cadrul aceluiasi interviu.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.