La nici un an dupa ce a fost implicata intr-un scandal legat de droguri, vedeta a pozat pentru copertele British Vogue si Vanity Fair

Top modelul Kate Moss s-a intors in forta in lumea modei, fiind prezenta in reclamele pentru colectiile de toamna ale multor case de moda si pe copertele unor prestigioase reviste, la nici un an dupa ce a fost implicata intr-un scandal legat de droguri. Tabloidul britanic Daily Mirror a publicat in luna septembrie 2005 fotografii ale manechinului in timp ce "priza" ceea ce parea a fi cocaina.

Dupa ce au fost publicate fotografiile, Moss s-a internat intr-o clinica de dezintoxicare si a dat publicitatii un comunicat de presa in care si-a cerut scuze pentru comportamentul sau, fara sa recunoasca direct ca a consumat droguri.
In urma acestui scandal, Moss a pierdut mai multe contracte publicitare importante.

Compania Hennes & Mauritz a renuntat temporar la o campanie publicitara in care aparea manechinul britanic, Channel a anuntat ca nu isi va reinnoi contractul cu aceasta, Moss fiind marea absenta si din reclamele casei Burberry.

Recent, Moss a pozat pentru copertele revistelor British Vogue si Vanity Fair, care a ales-o si cea mai stilata persoana din lume, iar celebrii ei pometi care i-au adus milioane de dolari apar in reclamele pentru colectiile de toamna de la opt case de moda. Directorul Virgin Mobile, compania care a folosit-o pe Moss intr-o reclama televizata la cateva luni dupa scandalul din 2005, a fost de parere ca un star poate supravietui unui val de critici aduse de presa daca este cu adevarat puternic. "Kate Moss este un simbol", a declarat el.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.