Cristina Cepraga, alias Kitty, a inceput sa refuze roluri "superficiale" si le asteapta cuminte pe cele "cu greutate". Multe vedete - autohtone si nu numai - s-au lansat datorita aspectului fizic si abia apoi au avut ocazia de a demonstra care este talentul ce "zace" in spatele picioarelor extrem de lungi sau al formelor apetisante.

Cariera de "vedeta" a lui Kitty s-a axat mai putin pe cursurile de actorie pe care le-a facut si mai mult pe prezenta "blonda". "Prea putini din Romania stiu ca eu sunt actrita cu acte in regula", ne-a marturisit Cristina. "Visul meu nu este sa fiu diva sexy sau primadona in comedioare ieftite si linistitoare din punctul de vedere al banilor si al popularitatii. Vreau sa am onoarea de a lucra cu regizori mari, care sa ma cizeleze, si sa joc in filme "grele". Ma pregatesc sa il intalnesc pe Almodovar. Vreau sa joc in roluri gen cel a lui Charlize Theron in filmul 'Monster>>. Am fost profund impresionata de acel rol. Sau cel pe care l-a facut Salma Hayek in 'Frida>>".

"NU" ITALIENILOR

Kitty declara ca din aceste motive a refuzat deja sa fie "persoanj constant" intr-o emisiune a postului Canale 5 si o aparitie intr-un film in care rolul propus era unul "usor". "Vreau sa joc in filme ca acelea regizate de Tarkovsky sau Pasolini".

SALMA HAYEK CU MUSTACIOARA

Pentru a intra in pielea pictoritei de origine mexicana Frida Kahlo, actrita Salma Hayek a avut nevoie de ceva schimbari fizice. Sunt deja celebre sprancenele groase si unite, precum si mustacioara pronuntata cu care Salma apare in film. De asemenea, vedeta a stat imobilizata la pat pentru a intelege mai bine suferinta prin care a trecut Frida dupa ce a fost victima unui accident de autobuz in care si-a fracturat coloana vertebrala, coastele, pelvisul si oasele gatului, iar piciorul drept i-a fost zdrobit, cel stang - schilodit deja, in urma unui atac de poliomielita in copilarie - a fost rupt in zece locuri. O bara de metal i-a patruns in corp prin coapsa stanga si a iesit prin vagin, provocandu-i o rana abdominala profunda si i-a rapit sansa de a avea copii.

NASUL FALS AL LUI KIDMAN

Nicole Kidman a fost nevoita sa poarte un nas fals pentru a interpreta rolul scriitoarei Virginia Wolf in pelicula "The Hours" ("Orele"), rol pentru care a fost rasplatita in 2003 cu un Oscar. Insa, dincolo de modificarea fizionomiei, Nicole a trebuit sa fie veridica dand viata unei femei care se lupta cu nebunia in timp ce incepe sa scrie primul mare roman al sau, intitulat "Mrs. Dalloway".

PROSTITUATA CRIMINALA

Pelicula "Monster" (Monstru) este inspirata de povestea reala a prostituatei Aileen Wuornos, una dintre primele femei criminal in serie din istoria SUA, executata in Florida. In anul 2003 actrita Charlize Theron a trebuit sa se ingrase zece kilograme pentru acest rol. In fiecare zi, inainte de inceperea filmarilor, vedeta a fost machiata timp de aproape doua ore pentru a i se urati infatisarea, sa arate ca Aileen care de la 13 ani a inceput sa se drogheze si, la scurt timp, sa practice prostitutia pentru a face rost de bani. Intre 1989 si 1990, Wuornos a omorat sase barbati pe care i-a jefuit intrucat a refuzat sa mai faca sex pentru bani. Charlize a primit anul trecut premiul Oscar pentru "cea mai buna actrita in rol principal" si Globul de Aur la aceeasi categorie pentru interpretarea acestui rol.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.