PRUDENTA. De cand apare pe cont propriu cu trei dansatoare in spate, Claudia de la Sexxy isi face probleme pentru siguranta sa.
Daca inainte cantareata era "aparata" de Bogdan Jianu, impresarul si iubitul fostei sale colege Julia, acum ea este pe cont propriu si cu o mare responsabilitate pentru partenerele de trupa.
La sfatul mai multor prieteni, Claudia a hotarat ca nu mai este cazul sa fie modesta si sa se comporte ca o adevarata vedeta cu renume. Pentru ca este mult prea solicitata la spectacole, cantareata a apelat la serviciile unei garzi de corp. Chiar daca nu a avut parte de niciun incident neplacut, Claudia a considerat ca este mai bine sa fie precauta.

Asa cum singura a sesizat, la concerte sunt nu numai fani, ci si persoane care nu au treaba cu muzica, ci cu scandalul. Asadar, bodyguardul nu este neaparat o fita, asa cum probabil ar considera-o carcotasii, este necesitate pentru persoanele care intra in contact cu publicul larg.
De acum incolo Claudia si cele trei dansatoare vor scapa de grija fanilor prea insistenti.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.