Tracasare. Dupa ce o lunga perioada de vreme telenovela a fost o prioritate pentru ea, in aceasta vara, Lili Sandu s-a decis sa se intoarca la prima ei dragoste, muzica
Fosta iubita a lui Bogdan Stelea si-a luat inima in dinti si alaturi de buna ei prietena Ileana Lazariuc a zburat spre Paris. Initial, cele doua vedete erau hotarate sa urmeze cursurile unei scoli de actorie din Franta, insa Lili s-a razgandit si a gasit o casa de discuri disponibila sa-i acorde buget pentru un nou videoclip. In timp ce toata presa anunta faptul ca acesta se va filma la Saint Tropez, lucrurile nu stau tocmai asa.

Zilele acestea, cantareata este prinsa pana peste cap cu tot felul de treburi administrative.
Ea este nevoita sa stea la coada pentru a obtine viza pentru SUA. "Va trebui sa plec la Miami pentru ca acolo s-a hotarat sa se filmeze videoclipul. Toata echipa de productie se afla deja in SUA, asa ca este mai usor sa ma deplasez doar eu si nu sa vina ei dupa mine. Acum trebuie insa sa-mi rezolv cu viza. Am avut-o un an, dar culmea, mi-a expirat exact in urma cu trei saptamani. Sper sa nu am probleme si sa pot ajunge la timp", ne-a declarat Lili Sandu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.