Monica Columbeanu este constienta ca sotul ei in varsta de 49 de ani nu este nemuritor
Tanara sotie a lasat sa se inteleaga ca a luat in calcul faptul ca Irinel, ca orice om, este supus decesului, iar daca acest lucru se va intampla, ea se va intoarce de unde a plecat. Va spune adio vietii de huzur si va renunta la Mercedes-urile lui Columbeanu pentru Mercedes-urile RATB-ului. "Ce nu stie" doamna Columbeanu este, ca, in cazul mortii omului de afaceri, jumatate din fabuloasa avere a acestuia (aproximativ 70 de milioane de dolari) ii va reveni ei, iar cealalta jumatate, copilului. In schimb, daca se va ajunge la un divort, Monica nu se va alege cu mare lucru, averea lui Irinel Columbeanu fiind protejata de lege.

Magnatul Irinel Columbeanu sustine ca nu a facut un contract prenuptial pentru ca are incredere oarba in Monica. Omul de afaceri a omis sa spuna doua lucruri extrem de importante. In primul rand, nu putea sa-si ia nicio masura de siguranta inaintea casatoriei pentru ca in Romania contractele prenuptiale nu au nici o baza legala, fiind in faza de proiect. In al doilea rand, potrivit legii, cele aproximativ 70 de milioane sunt in siguranta in cazul unui divort, Monica neavand nici un drept pentru ca sunt venituri obtinute inaintea casatoriei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.