Unul dintre cele mai bine pastrate secrete ale Hollywood-ului e pe cale sa fie dezvaluit

Vanity Fair este publicatia care va arata lumii, in premiera, fotografii ale fetitei lui Tom Cruise si a actritei Katie Holmes, informeaza Reuters.
Suri Cruise s-a nascut anul acesta, pe 18 aprilie si nu a fost vazuta niciodata de public. Singurii care au vazut-o sunt trei prieteni de familie, printre care se numara si fosta iubita a lui Tom Cruise, actrita Penelope Cruz. "Este foarte frumoasa", a spus Penelope.

New York Post precizeaza ca fotografiile au fost facute de catre Annie Leibovitz - cunoscuta ca fotograful celebritatilor - si vor fi publicate in aceasta toamna. Nici una dintre partile implicate nu a confirmat stirea, insa curiozitatea publicului este cu atat mai mare sa o vada pe Suri, din cauza faptului ca mai multe tabloide au lansat zvonul ca Suri ar avea probleme de sanatate sau chiar ca micuta nici nu ar exista. Publicitatea creata in jurul povestii de dragoste a parintilor ei a creat inevitabil si o multime de scenarii asupra nasterii in rit scientologic, stiut fiind faptul ca parintii ei sunt adeptii Scientologiei.

Dupa nasterea fetitei lor, Tom si Katie nu au mai aparut in public, exceptie facand premiera mondiala a filmului "Misiune Imposibila III" in care fericitul tata este protagonist. Katie si Tom au lipsit chiar si de la aniversarea Bisericii Scientologice, desi presa se astepta ca cei doi sa fie prezenti in sala.

Desi nu stie care va fi onorariul micutei Suri pentru sedinta foto, publicul se asteapta la cifre care ajung la cateva milioane de dolari. La fel s-a intamplat si in cazul fetitei lui Brad Pitt si a Angelinei Jolie, Shiloh, care la numai sapte zile a fost protagonista unei sedinte foto pentru People Magazine, iar recompensa a fost una pe masura, patru milioane de dolari pe care cuplul Jolie-Pitt i-au donat unor fundatii. Editorul People Magazine a negat insa ca aceasta ar fi suma corecta.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.