NEPASARE. Fiind utilizator al unui abonament incheiat pe numele altei persoane, Giulia, fosta componenta a trupei "Candy" a exagerat cu convorbirile telefonice pana a ajuns la o factura de 35 de milioane lei.

Pe vremea cand nu era inca celebra, cantareata dansa la Constanta, impreuna cu Daniel Bratosin. Fiind prieteni si colegi de scena, deseori se intampla ca mama lui Daniel sa ii insoteasca in turnee, astfel intre aceasta si Giulia s-a creat o legatura mai apropiata. Drept urmare, doamna cu pricina a acceptat sa fie titulara unui abonament telefonic, dar utilizator sa fie actuala vedeta.

Daca la inceput si-a platit facturile la timp, dupa numai trei luni, moderatoarea emisiunii "Kiss Adventure" de la PrimaTV, a "uitat" de existenta abonamentului. Astfel, dupa spusele "reclamantei" in data de 16 martie 2002, Giulia avea de plata 15 milioane lei. In urma penalizarilor, doamna, care era titulara in acte, a fost somata de compania de telefonie mobila, totalul sumei ajungand acum la 35 de milioanelei. Contactata telefonic cantareata a declarat ca isi aminteste de faptul ca au existat probleme cu factura telefonica dar ca s-au rezolvat demult. "Daca doamna respectiva are ceva de spus sa ma contacteze personal", a mai adaugat Giulia.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.