Dupa ce au invatat ca 3 x 2 = 6, baietii de la Animal X au realizat ca nu prea mai este timp de pierdut. Vierme, Hiena si Sopirla au descoperit in King-Tzapu (bass), Martziano (chitara electrica) si Tzeze (tobe), compatibilitatea artistica de care aveau nevoie pentru a merge mai departe. Totusi, pentru vara aceasta, "departe" a insemnat Constanta, orasul natal al Animalelor X.

Intrucit este prea devreme pentru ca vreunul dintre noii si vechii componenti ai trupei sa se gindeasca la casatorie si, asa cum ne-au declarat, iubirile trecatoare au frumusetea lor, care le cam ajunge deocamdata, membrii formatiei s-au pus pe sotii in plin centru al Constantei. Adica, au reiterat acum, adulti fiind, jocurile copilariei: au zburdat pe saltele elastice si au jucat carti intr-o fintina arteziana la Mamaia, au facut concurs de carucioare in parcarea unui hypermarket, au inventat un festival de lapte gros in centrul Constantei si, nu in ultimul rind, au jucat fotbal pe plaja. Totul pentru a le trimite fanilor o "Scrisoare de la mare" in imagini - piesa va avea si un videoclip desi nu este urmatorul extras pe single - drept cadou special.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.