E cert ca mezina familiei Roman nu a avut deloc noroc in dragoste. Oana Roman a trait o vreme alaturi de stripperul Cornel Pasat, dar, din pacate, relatia lor s-a terminat, iar acum sint doar prieteni. S-a mai vehiculat numele unui om de afaceri arab, dar, de fiecare data, Oana a negat ca la mijloc ar fi mai mult decit prietenie. In momentul de fata, fetei fostului premier al Romaniei i s-au aprins calciiele dupa Cici de la Sistem. Domnisoara Roman e atit de indragostita de muzician, incit, la o petrecere pe Litoral, a incercat sa-l atraga in fel si chip, invitindu-l chiar si in piscina, la 6 dimineata.

Refuzul lui Cici nu a dezarmat-o pe Oana, si nici n-a facut-o sa se simta ridicol. Chiar daca a slabit 10 kg, inca mai are de dat jos multe kilograme pina sa fie o femeie cu sanse de succes la o anumita categorie de barbati. Oana il "hartuieste", in continuare, pe "iubitul" sau cu tot felul de SMS-uri siropoase, dar tot fara niciun rezultat. Cici e prins in mrejele altei domnisoare, cu care a si fost vazut la citeva cluburi din Bucuresti, dar si de pe Litoral. Pina una alta, in disperare de cauza, Oana bintuie prin Mamaia insotita de prietenul ei, Mihai Mitoseru, si citiva amici ai acestuia.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.