Ca o floare a soarelui, Irinel a reusit sa capteze toata energia din tanara sa sotie, imbatranind-o prematur.
Povestea lui Ispirescu se pare ca devine realitate pentru omul de afaceri care si-a cumparat filonul tineretii eterne cu o nunta de 250.000 de euro. Aflat in luna de miere pe litoralul romanesc, Irinel Columbeanu debordeaza de energie. Daca in trecut era doborat de varsta si oboseala, acum, proaspatul insuratel nu pierde niciodata ocazia sa petreaca prin cluburile bucurestene, ca la 20 de ani. De cealalta parte, tanara sotie insarcinata ii reproseaza ca acest periplu nocturn o epuizeaza si ca tot ce isi doreste este sa se odihneasca in camera de hotel.

Scurta luna de miere a cuplului Columbeanu s-a prelungit peste termenul pe care si-l propusesera initial. Se pare ca razele soarelui, romantismul apusurilor si, de ce nu, namolul curativ ce se vinde pe plaja i-au facut pe cei doi sa prefere Marea Neagra il locul altor destinatii exotice.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.