"Daca vrea sa aiba din nou succes, Tom Cruise trebuie sa revina cu picioarele pe pamint si sa mai lase din pretentiile sale financiare", a declarat recent un reprezentant al studiourilor Paramount de la Hollywood, cu care vedeta de 44 ani avea un contract de 13 ani. La ora actuala, chiar si in ciuda succesului inregistrat anul trecut cu filmul "Razboiul lumilor", Tom Cruise a cazut in dizgratie, marii producatori din "cetatea filmului" ajungind sa-i intoarca, pur si simplu, spatele. "Astazi, Tom este prea `costisitor`. Nimeni nu mai vrea sa-l angajeze, la pretentiile lui actuale", a declarat o alta sursa de la Hollywood.

Se pare ca principalul motiv pentru care a intrat in acest "con de umbra" nu este neaparat faptul ca apartine de Biserica Scientologica, ci o gafa facuta in timpul unui show. Dupa ce a criticat-o pe Brooke Shields, care declarase ca ia pastile pentru tratarea depresiei post-natale (in viziunea Bisericii Scientologice, medicamentele psihotrope sint strict interzise), popularitatea actorului a scazut brusc. Un recent sondaj arata ca, fata de acum doi ani, cind Tom era iubit de cel putin 30% dintre americani, astazi de-abia 19% il mai simpatizeaza. De asemenea, 31% il dezaproba total. In aceste conditii, ce ar mai putea face el, pentru a reveni la stralucirea de altadata?

Unul dintre fostii sai consilieri pe probleme de imagine spune ca singura sansa a actorului este cultivarea unei vieti personale mai retrase. De asemenea, in aparitiile sale in public, ar fi recomandat sa nu mai sustina atit de evident "teoriile scientologice" si sa nu mai emita judecati de valoare. Un alt atu pentru el ar fi sa iasa cit mai des in public, insotit de partenera sa, Katie Holmes si de fetita lor, Suri.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.