Dupa ce a slabit spectaculos - nici mai mult nici mai putin decit 30 kg! - lui Janet Jackson ii da mina sa apara semi-dezbracata pe coperta unei cunoscute reviste de peste Ocean. Este vorba despre revista "Vibe", care, in numarul din septembrie, o prezinta pe cintareata americana, ajunsa azi la 40 ani, "imbracata" doar cu un bikini si un colier lung de scoici, dar care, totusi, isi acopera pudic sinii cu mina dreapta. Nu numai ca arata foarte bine, dar Janet sustine ca se simte mai in forma ca oricind, noua ei stare de spirit datorindu-i-se in mare parte iubitului ei, Jermain Dupri, in virsta de 33 ani.

"Am inteles ca barbatii mai tineri se simt mult mai lejer in preajma mea. Relatia cu un astfel de barbat nu este competitiva si asta ma face sa ma simt si eu in largul meu. Jermaine ma ajuta foarte mult si, de altfel, cind ma uit la el, parca ma vad pe mine. Legatura dintre noi este unica", a declarat cintareata. Noul sau album, intitulat "20 Y.O.", urmeaza sa apara pe piata, pe data de 26 septembrie. De asemenea, intrebata de reporter daca va renunta vreodata sa pozeze sexy, Janet a raspuns: "Sigur, pe la 80 ani. Cam atunci o sa ma `potolesc`".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.