Asa-zisii barbati fatali din show-biz-ul romanesc au numeroase idile cu tot felul de domnisoare, de multe ori, numai si numai de dragul imaginii. Mihai Mitoseru ilustreaza pe deplin aceasta teorie. Dupa moartea iubitei sale, s-a afisat cu femei care apareau pe podium si erau, neaparat, mai inalte decit el. Insa, niciuna dintre aceste relatii nu a fost de durata. In momentul de fata, barbatul cu aere de macho este indragostit cu pasiune de Noemi, o frumoasa bruneta, asistenta lui Dan Bittman la "Danutz SRL".

Este atit de prins de noua sa cucerire, incit s-a mutat cu ea, i-a oferit inelul de logodna si asteapta, cit mai rapid, nunta. Prietenii lui spun ca s-a cumintit si ca, de data aceasta, este cu adevarat "captiv" in mrejele fetei. E pentru prima data cind se intimpla acest lucru, dupa suferinta pricinuita de fosta sa iubita. Daca ar fi sa ne luam dupa cum se comporta prezentatorul de dansuri erotice, putem afirma ca Noemi este femeia care i-a bagat mintile in cap si care il va face, probabil, sa nu mai arate atit de penibil.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.