"Nu stiu daca cel mai bun, dar in mod sigur cel mai scump". Astfel vorbeste despre sine Vali Barbulescu, Dj-ul pe care il vedeti simbata seara pe TVR 1, in postura de prezentator al emisiunii Top Super Hit. "Chiar sint cel mai scump DJ de la noi. Imi doresc sa fiu si cel mai apreciat. Stiu sa ma vind, stiu ce inseamna marketing in meseria asta. Daca ceri o suta de euro, oamenii te trateaza de o suta de euro. Daca ceri 1000, vin si te asteapta la aeroport", isi incepe discursul. Cind intreb de cifre, euro, dolari, alte valute, curiozitatea aia specific reportericeasca se ofileste brusc: "Citeva sute de euro pe seara - depinde de eveniment, locatie, sint mai multi factori". Prin urmare, n-avem sanse sa devenim macar o natiune de clubberi, tot una de manelisti raminem, cita vreme Copilu` Minune cere de citeva zeci de ori mai mult, constat.

"Am inceput munca de DJ din pasiune, adolescent fiind, si nu mi-am facut un scop sa cistig bani din asta. N-am gindit deloc economic, dar am facut ce-mi placea! Aveam patru ani, si pentru ca tata era navigator, aveam casetofoane, magnetofoane si il ascultam pe Michael Jackson. Marfa prohibita la vremea aia! De pe la 15 ani, tot asta fac. Am descoperit radioul si, de atunci, sint un fel de mercenar in radio". A inceput de la un post local, in Constanta si a venit in Capitala unde a trecut si pe la ProFm sau Kiss Fm , dar si la MCM Romania, MTV etc. Emisiunea pe care o prezinta la TVR1 este tot una muzicala "care face entertainment pur si simplu, nu pune invitatii in situatii dificile, doar ii pune sa cinte live".

Nu bea, nu fumeaza!

De stresul provocat de intirzierea invitatilor la emisiune (transmisa in direct) este degrevat de producatoarea Madalina Morosanu. "Imi ascunde lucruri de bucatarie interna care ar putea sa ma perturbe. Casca de pe urechi este talismanul meu si cind Mada imi zice ca mi-au ramas de vorbit fix 40 de secunde, exact atit vorbesc. Arta mea oratorica nu a dat gres pina acum si la asta ma ajuta experienta din radio". In spiritul meseriei de Dj, Vali Barbulescu este un petrecaret molipsitor: "Imi place sa particip la distractie si s-o generez. Sint un petrecaret autentic si, paradoxal, pentru unul ca mine, care petrece mult timp intr-un mediu precum cluburile de noapte, nu beau si nu fumez ! Rar de tot, beau un pahar cu vin ! Unii DJ au tot felul de comportamente teribiliste. Dar nu te angajeaza nimeni daca faci senzatie fumind marijuana. Daca reusesti sa creezi empatie, sa ai un zimbet natural, atunci inseamna ca esti bun.

Exista o cantitate mai mare de viciu in acest mediu, dar daca stii sa decantezi lucrurile superficiale, descoperi oameni inteligenti, cu o cultura incredibila, sau oameni frustrati care vin sa se dezlantuie!". Pentru un clubber de cariera, muzica preferata este cea ambientala , iar la interpreti favoriti, Barbulescu il puncteaza pe George Michael! Nu la fel de surprinzator este timpul dedicat lecturii: Citeva zeci de carti, in decursul celor 30 de ani de viata: "Din fericire sau din pacate (oare, de ce din fericire ?) volumul de literatura, proza, carte, devine din ce in ce mai mic. Internetul nu e un substitut, dar ne face sa traim pe fuga, ne ia din timpul aferent citirii unui voulm de 800 de pagini". Uttima lectura este "Viata pe un peron" de Octavian Paler, acum citeva luni - "o carte mica dar destul de complexa". Contrazicindu-si asertiunea ca stie sa se vinda, cel putin mediatic, Vali Barbulescu refuza sa dea amanunte despre relatia lui cu Delia, bebelusa bruneta a Circotasilor. Ca presa on-line a arhivat multe articole pe aceasta tema, inclusiv despre divortul lui, tot Internetul este de vina !


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.