DIVERSITATE. Cu o cariera in lumea muzicii, Andreea Banica se poate lauda si cu statutul de actrita. Pentru ea, televiziunea a fost o pura intamplare, ce mai tarziu a devenit placere.

"Meseria" de actrita nu a fost deloc o dorinta, mai ales ca nu a participat niciodata la un casting. Serialul "Meseriasii" a fost pe placul Andreei, mai ales ca joaca alaturi vechii ei prieteni Romica Tociu si Cornel Palade.

Desi filmeaza zilnic pentru serial, cantareata este neobosita. Andreei ii place sa toace banii amantului (Tociu) si sa fie prieten de nadejde al cartii de credit, intrand astfel destul de repede in pielea personajului, coafeza Viky. Nici vestimentatia nu pare sa ii dea prea multa bataie de cap cantaretei. In serial ea trebuie sa poarte fustite scurte, stil pe care il adopta si pe scena. Fiind o fire foarte energica, vedeta reuseste sa faca fata programului incarcat, impartindu-se intre filmari, concertele de pe Litoral si din tara si munca din studio pentru un nou album.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.