FARA PREJUDECATI. Crina Matei pare sa traiasca acum "cei mai frumosi ani". Revista "CIAO!" a descoperit-o, de curand, pe actrita mult prea indragostita si mult prea neglijenta.

Atat in ceea ce priveste imaginea, cat si statutul ei. Alaturi de iubitul ei, Marius Mihalache, Crina nu se sfieste sa apara topless pe plaja si nici sa-i pese in vreun fel de faptul cel cu care-si petrece ea vacanta este casatorit si are si doi copii.
Cei doi s-au intalnit la emisiunea "Cei mai frumosi ani", de la Antena 1, moderata de Crina Matei. Mihalache este de profesie tambalagiu, unul talentat de altfel. Se cunoaste pasiunea Crinei pentru muzica, astfel ca pentru instrumentist a fost floare la ureche sa o cucereasca. Sotia? Copiii? Nu conteaza. Atata timp cat dragostea e mare, totul e permis. Mai mult, cei doi au lansat un album impreuna care se intituleaza "Cei mai frumosi ani". Asadar, Crina si Marius se completeaza nu numai pe plan personal, ci si profesional.

Tinuta indecenta

Daca in studio Crina a adoptat o tinuta cat de cat decenta, pe Litoral ea a lasat pudoarea la o parte prezentandu-se aproape ridicol. In primul rand actrita si-a scos din valiza niste tanga de "toata frumusetea" pe care i-a ridicat mai sus de buric. In al doilea rand, a afisat o tandrete cam exagerata fata de barbatul de langa ea, un familist care pare ca si-a uitat atributiile.
Marius Mihalache nu uita sa fie la randu-i un iubit protector si romantic. Din ipostazele surprinse de paparazzii "CIAO!" se poate observa cum cei doi se plimba pe malul marii fericiti si lipsiti de griji.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.