La "Vrei Teo, ai Teo" l-am vazut pe nasul Mircea facindu-le o surpriza sotiei sale, Eugenia, si mirilor, Simona si Cosmin. Surpriza a constat, desigur, din aducerea echipei emisiunii "Teo" la nunta celor doi mai sus mentionati si, dupa parerea mea, s-a intors al dracului de tare impotriva nasului, care tinuse mortis sa joace rolul Andreei Marin. Si s-a intors, cind nimeni nu se astepta la asa ceva, mai exact in momentul in care Teo si ai ei au furat mireasa si i-au cerut nasului, la schimb, sa plateasca luna de miere a mirilor.

Eu, in locul omului, as face reclamatie, direct la Sirbu. Pai, cum adica, bai, nene? Ceri o surpriza si te trezesti cu ditamai paguba? Sa-i opreasca lui Teo din salariu contravaloarea lunii de miere, plus o despagubire pentru flacoanele de Rudotel pe care sigur bietul om a fost obligat sa le ia, ca sa-si tina nervii in friu si sa nu rastoarne mesele cu nuntasi si mai ales p-aia cu Teo, Tanta si Rusinica!


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.