2006 pare sa fie un an de varf pentru frumoasa Mihaela Marinache, alias Miki. Se pregateste sa lanseze un nou album (pentru care a facut sedinte foto intre altele cu Cornel Lazar), unii vorbesc chiar de maritis, desi, numerosii ei admiratori spera sa fie doar un zvon...

Dar, mai presus de toate, Miki arata senzational. In ce toate colegele ei mai tinere (sa nu uitam ca Miki a debut la festivalul de la Mamaia la inceputul anilor 90) recurg la chirurgia plastica, Miki a gasit o solutie mult mai naturala si mai eficient: tratamentele consecvente la "Dr M Estetic L", acolo unde dr. Mirela Miertoiu i-a "slefuit" silueta pe cale ne-chirurgicacla, cu tot felul de creme, ventuze, electrosocuri, vacuum-uri si altele, necunoscute noua barbatilor.

Vorba vine pentru ca, de curand,asa cum ati cititi chiar in paginile noastre, s-a inaugurat " Dr. M Estetic 2" numai pentru barbati, primii sositi pentru a testa aparatele si metodele minune al dr. Miertoiu fiind Ovidiu Komornyik, Benone Sinulescu, Gheorghe Turda, campionul caiac-canoe Petre Condrat, cel de raliuri Claudiu David.

Revenind la Miki, datorita frumusetii anatomiei de vis si mai ales seriozitatii cu care a urmat indicatiile medicului, ea a fost aleasa imaginea oficiala a cabinetului "Dr M Estetic L".

Am revazut-o de curand la inaugurarea spelndidului magazin pe bd. Pache Protopopescu, cu "Charmy Woman": bronzata, zvelta, Miki atragea toate privirile. Din piepturile barbatilor prezenti s-a auzit parca o rugaminte muta: "Miki, nu te casatori, mai da-ne o speranta!"


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.