DESTAINUIRI. Revista "High Life" prezinta in exclusivitate un pictorial de exceptie cu trei femei, care au taiat rasuflarea lui Marius Niculae, Ianis Zicu si Bogdan Mara.

Desi relatiile pe care fotbalistii le au in general nu sunt foarte longevive, exceptiile exista.

Ele au fost de acord sa dezvaluie amanunte, atat din viata de cuplu cu celebrii fotbalisti, cat si detalii despre propriile pasiuni. Cristina, iubita fotbalistului Marius Nicolae, a acceptat sa pozeze provocator pentru "High Life". "Este pentru prima oara cand o fac, iar mai sexy de atat nu cred ca o sa pozez vreodata", a declarat ea. Avand o relatie de peste cinci ani, Cristina Vasilescu si Marius Niculae se iubesc la fel de mult ca la inceput.

O alta aparitie care nu poate fi trecuta cu vederea si care se bucura de iubirea unui sportiv este Dana Gheorghe, cea care sta, de doi ani, alaturi de Bogdan Mara. Dana a cochetat, o lunga perioada de timp, cu modellingul, participand si la diverse competitii de specialitate. Iubita lui Bogdan Mara il insoteste pe fotbalist in toate deplasarile lui, din China si pana in Ucraina. Desi relatia cu Ianis Zicu nu i-a lasat amintiri placute, Mihaela Tudor este optimista, dar si mult mai rezervata. Cea care a fost "Miss Bikini in 2003", prefera sa nu mai comenteze relatia cu fotbalistul de care nici macar nu mai vrea sa auda.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.