De la "Povestiri adevarate" (Acasa TV) am aflat ca omul de afaceri Sorin Marcus are o casa foarte misto pe malul marii si ca e foarte cool ca, in timp ce dormi dupa-amiaza, sa lasi geamul deschis, ca sa intre ultravioletele peste tine. Ce n-am inteles e cine e Sorin Marcus si pe cine intereseaza ca intra ultravioletele peste el, atunci cind isi lasa geamul deschis.

Cred ca nici macar pe cintaretele cu blugii rupti din trupa Trident, mari amatoare de barbati cu bani, nu le mai intereseaza, avind in vedere ca tocmai am aflat dintr-o stire a Antenei 1 ca si-au gasit, in vara asta, jumatatile. Asa ca, probabil, singurele atinse la coarda sensibila de materialul cu Marcus au fost pensionarele. Care n-au exclamat insa entuziaste, "Mamaaaa, ce tip misto, gata, tre’ sa pun mina pe numarul lui de telefon si sa-l invit la o merdenea, in ziua de pensie!", ci "Iete, maica, noi murim de foame si altii, ai dracu’, se-nveleste cu ultraviolente!" pe un ton jignit.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.