Casa actorului Marlon Brando va fi demolata de bunul sau prieten si vecin Jack Nicholson. Acesta a cumparat casa din Hollywood, Mulholland Drive 12900, acum doi ani, imediat dupa moartea lui Brando, cu suma de 6,5 milioane de dolari, desi cladirea era veche de 50 de ani, avea numai un dormitor si un garaj amenajat drept sufragerie si nu avea niciun fel de modernizari. Dupa ce, timp de doi ani, a incercat s-o renoveze, Jack Nicholson a decis ca decit sa plateasca sumele enorme cerute de antreprenori, mai bine darima totul si cultiva magnolii, arbustul preferat al prietenului sau.

Nicholson are vila proprie situata gard in gard cu fosta resedinta Marlon Brando, ambele case fiind plasate chiar pe dealul unde sint celebrele litere cu Hollywood, un loc mirific, de unde se vede intreg orasul Los Angeles. In plus, in timpul demolarii, Nicholson spera sa descopere statueta Oscar, primita de Brando in 1954, pentru rolul din "On the Water-front", despre care acesta a declarat ca a "zidit-o" pe undeva, ca sa n-o mai vada, pentru ca il enerva.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.