Un cuplu recent format, fostul tenisman Dinu Pescariu si componenta trupei Trident, Roxana, a facut valuri pe litoral. Si la propriu, si la figurat.

Mai intai, dupa ce au suprins pentru simplul fapt ca s-au afisat impreuna, mergand la plaja fara a se feri, cei doi au fost protagonistii unui show in cluburile de noapte de pe litoral. Mai precis artista, care pentru a-si distra iubitul si a-i demonstra, daca mai era nevoie, ca nu are nici un fel de inhibitii, mai ales cand este in preajma lui, a dat un adevarat recital, intr-una dintre noptile fierbinti pe care cei doi le-au petrecut la Mamaia.

Dupa ce si-au facut incalzirea in Office, Roxana si Dinu Pescariu au cont i n u a t distractia la C u c a r a - cha. Dupa cateva pahare menite a le stinge setea, martori oculari ne-au adus la cunostinta faptul ca Trident-a a dansat pe masa pentru iubitul sau, sub privirile insotitorilor, din grupul de prieteni ai acestora facand parte si Horatiu Nicolau, precum si Andreia, colega Roxanei. Fostul tenisman nu a avut nimic de obiectat, mai mult, el parea incantat de spectacolul ce i se oferea, fara a plati bilet la concertul fetelor din respectiva formatie.

Dupa fiecare reprezentatie a iubitei sale, Dinu a rasplatit-o cu sarutari aprinse. Au lasat spaga Aceiasi martori aflati chiar in apropierea mesei la care au stat cei doi ne-au mai spus ca grupul din care faceau parte Pescariu si Roxana a lasat un bacsis frumos la plecare.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.