In cursul turneului sau in Grecia si Cipru, Mihai Traistariu s-a bucurat de aplauzele conationalilor sai stabiliti acolo, dar si de localnicii care l-au rasplatit cu aplauze frenetice. Mai mult decit atit, echipa de fotbal din Pafos (Cipru) a cerut acordul cintaretului pentru a face din hitul sau, "Tornero", imnul care sa-i insoteasca de acum inainte la toate meciurile.
Mihai a cintat in Nicosia, Pafos, Larnaca, Limassol (Cipru), Atena, Salonic si Komotini (Grecia). In deschiderea concertelor sale a sustinut recitaluri cintaretul Constantinos Cristoforus, cel care a reprezentat Ciprul la Eurovision in anii 1992, 1995 si 2005. Pentru ca nu s-au saturat sa asculte live "Tornero", atit grecii cit si cipriotii l-au invitat pe Traistariu sa sustina o noua serie de concerte in a doua jumatate a lunii august. Momentan, Mihai se afla la Stockholm, invitat sa cinte la un mare concert (20.000 de spectatori). Evenimentul este transmis in direct de televiziuni din 10 tari, contra unor drepturi de difuzare extrem de piparate. In spectacol evolueaza 30 de trupe, iar Traistariu este invitatul de onoare, pentru ca si in Suedia, piesa lui de la Eurovision a ajuns un mare hit.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.