FINAL. Timp de un an, Cristina a trait o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Mirco Maschio, un om de afaceri italian.
In aceasta luna, relatia dintre cei doi ar fi trebuit sa se "cimenteze" cu o mult-asteptata si fastuoasa casatorie. Totusi, fidelitatea Cristinei a fost pusa sub semnul intrebarii, ea fiind surprinsa in compania mai multor barbati.

La aflarea celor intamplate, Mirco a decis sa puna capat relatiei. Chiar daca, ulterior, s-a zvonit despre o eventuala impacare intre cei doi, situatia este deja clara. "Relatia dintre mine si Mirco s-a terminat. Eu inca il iubesc, iar el ma iubeste la fel de mult. Motivele sunt personale, nu ne-am despartit neaparat din vina presei. A fost o hotarare de comun acord dar totusi am ramas prieteni", ne-a declarat cantareata. Ca sa isi revina dupa despartirea de Mirco, Cristina va pleca, insotita de o prietena, sa se relaxeze in Sardinia si apoi, cateva zile in Monte Carlo.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.