De cateva zile, cantareata se acomodeaza cu cea care ii va deveni fiica vitrega imediat dupa nunta. Francisca, fata lui Tal dintr-o casatorie anterioara, are 13 ani si se afla in vacanta in Romania. Relatia dintre cele doua evolueaza favorabil. Atat George, cat si Daniela isi refac viata amoroasa dupa cate un divort. Se pare ca Tal pastreaza o relatie stransa cu fiica lui desi au trecut ani buni de la separare de mama ei. Faptul ca se va muta in Romania cu Daniela nu va afecta aceasta legatura.

"Dani", mama buna la anul

Potrivit surselor, Francisca se afla in prezent in Romania unde isi petrece vacanta alaturi de tatal ei si de Daniela. Apropiati ai cuplului sustin ca micuta a acceptat-o pe cantareata din primul moment, mai ales ca nici aceasta nu a stat cu mainile in san. Vedeta si-a scos viitoarea fiica vitrega la cumparaturi si i-a prezentat cateva dintre vedetele showbizului romanesc ocupandu-i timpul si facand-o sa se simta bine. Incantata de tratamentul pe care viitoarea sotie a tatalui sau i l-a oferit, Francisca a inceput sa o alinte pe cantareata cu diminutivul Dani.

Situatia de fata este in mare parte un antrenament pentru viitorul statut de parinte. Gyrfi a declarat in urma cu cateva saptamani ca nu va intarzia mai mult de un an sa ramana insarcinata. "Am deja o varsta si imi doresc foarte mult un copil. Deja ma gandesc la toate implicatiile sarcinii si ale nasterii, la momentul in care voi face o pauza in cariera si la cel in care voi fi strigata "mama" ", ne-a marturisit Daniela.