Depp, in varsta de 43 de ani, care interpreteaza in aceasta serie rolul capitanului Jack Sparrow, a convins mai multi artisti de talie mondiala, precum Bono de la U2 si cantaretul britanic Bryan Ferry, sa colaboreze cu el pentru realizarea unui album de cantece marinaresti.
Actorul a dorit sa colaboreze si cu chitaristul trupei Rolling Stones, Keith Richards, care va juca in partea a treia a "Piratilor din Caraibe", in rolul tatalui personajului interpretat de Depp.

Sesiunea de inregistrari a trebuit, insa, sa fie amanata, deoarece intre timp Richards a suferit un accident in urma caruia a fost operat la cap. Intre timp, Depp nu se poate hotari unde sa locuiasca. In urma cu peste o luna actorul lauda Franta, pentru ca in aceasta tara viata este mai simpla si mai linistita, iar el este tratat ca un om obisnuit.

Citeste si:

Totusi, in urma cu cateva zile, actorul a anuntat ca a cumparat o casa in valoare de 750.000 de euro in Bath, Marea Britanie, oras de care el si partenera lui, actrita Vanessa Paradis, s-au indragostit in 2000, pe cand Depp filma pentru "Ciocolata cu dragoste".

Johnny Depp mai poseda o locuinta in Statele Unite si o insula pustie din Bahamas pe care a cumparat-o in 2004.