Fetele sunt datoare 6.600 de euro

Cheeky Girls a dat de fundul sacului. Trupa care a avut succes in Marea Britanie, cu patru hituri intrate in top 10 si cu un milion de albume vandute in lumea intreaga, se confrunta in prezent cu o serioasa criza financiara.
Compania HM Customs le-a intentat romancelor proces pentru neplata unor taxe in valoare de 6.600 de euro. Cheeky Girls se vor prezenta la Curtea Regala de Justitie din Londra pe 16 august.

Pentru situatia lor financiara dezastroasa, Monica si Gabriela Irimia dau vina pe fosta lor companie de inregistrari. Cele doua romance, care locuiesc cu mama lor in Rye, Sussex, au declarat ca cei de la Telstar le-au platit pentru fiecare melodie doar cate 30.000 de euro si sunt surprinse de facturile care continua sa apara.

Margareta isi apara odraslele si spune ca sefii companiei de inregistrari castiga bani din drepturile de autor si refuza sa le plateasca fetelor ceea ce li se cuvine. "De doi ani de zile muncim pe rupte crezand ca o sa castigam o gramada de bani, dar abia mai avem dupa ce bea apa.
Toata lumea crede ca suntem milionare si ca ducem o viata stralucitoare, dar realitatea este diferita", a declarat Gabriela, in varsta de 23 de ani.

Fetele au semnat un contract cu Telstar in 2003 si au primit un avans de 58.500 de euro. Compania de inregistrari, printre ale carei clienti s-au numarat si Craig David si Victoria Beckham, a fost ulterior desfiintata.
In prezent, fetele de la Cheeky Girls castiga in jur de 450 de euro pe aparitie, cantand in cluburi de noapte.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.