Din seria reluarilor emisiunii "Nasul" mi-a atras atentia una dedicata maidanezilor si desfasurata sub genericul "O boala sociala: ciinii vagabonzi". N-am inteles insa de ce unul dintre invitatii lui Radu Moraru era Mihai Constantinescu. Sa fi fost chemat in calitate de cantautor al slagarului de renume international "Iubiti si ciinii vagabonzi"? Daca-i asa, vin si zic: sa fie, dom’le, de-acum incolo, chemat si Florin Chilian in toate emisiunile in care e vorba despre Camera Deputatilor, avocati si termopane, Pavel Stratan sa fie chemat in alea despre alcoolism ("Beau, beau…"), iar Holograf in alea despre casatorie ("Ti-am dat un ineeel"). A, si neaparat Stefan Banica jr. in alea despre chiuvete si alte obiecte de uz casnic ("Veta, mi-a stricat chiuveta").

Am observat o chestie la retrospectiva Antenei 1, aia prezentata de Simona Patruleasa de la "Sport" si Ioan Isaiu de la "Secretul Mariei": Ioan Isaiu vorbeste foarte mult, iar Simona Patruleasa vorbeste foarte putin sau aproape deloc.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.