Echipa sitcom-ului "Trasniti in NATO" difuzat la Prima tv a sarbatorit ieri seara intrarea in cel de-al cincilea sezon, dar si ziua de nastere a lui Grig Chiroiu, unul dintre "gradatii" din serial.

Soldatii, superiorii lor si invitatii au raspuns la apel si s-au distrat pe cinste in clubul "Baza Militara", un local care s-a "pupat" de minune cu tipicul serialului. Incantati de faptul ca in Bucuresti exista un loc de petrecere amenajat militareste, dotat pana si cu carcera (unde insa te poti delecta linistit cu o bautura), actorii si scenaristul au decis ca in viitorul apropiat cateva episoade sa fie filmate chiar in barul cu pricina. Pana atunci, Bogdan Dumitrescu, Grig Chiroiu, Toni Ionescu, Constantin Zamfirescu, Dan Burghelea, Anca Lupu (adica trasnitii), alaturi de scenaristul sitcom-ului si de Ionut Chermenschi (moderatorul emisiunii Kensky Show) au dansat si i-au cantat "Multi ani traiasca!" aniversatului, un "pusti" de 35 de ani, care a primit in dar o arma ultraperformanta, insa de jucarie.

VIRGINA SEXY

Printre surprizele puse la cale de "trasniti" se numara doi recruti noi, o blonda sexy in rol de virgina si o bruneta focoasa, care vor intregi efectivul pana acum preponderent masculin. Piesa de rezistenta a noului sezon, includerea permanenta in serial a Cristinei Rus, inca jumatatea formatiei Blondy, este pe cale de a deveni realitate. Trupa o asteapta pe blonda cu bratele deschise, interpreta arde la randul ei de nerabdare sa se vada pe "sticla", dar problema care impiedica semnarea contractului este parafarea unei alte intelegeri mult mediatizate. Ardeleanca trebuie sa-si rezolve intai problemele cu Blondy, contractul cu formatia nefiind inca semnat. Se pare ca domnisoara Rus incearca sa negocieze o clauza care ii va permite sa-si extinda aria de activitate si in televiziune, asemeni colegei Andreea Banica. In orice caz, Cristina isi va juca propriul rol in sitcom, urmand sa fie o amica a fetelor din serial.

CASE DE LA BLONDA

Din momentul in care i se va da unda verde, Cristina se va implica intr-un alt proiect care va vedea lumina zilei tot la Prima tv. Vedeta va fi coprezentatoarea cuplului de comici Tociu si Palade, in cadrul unui joc- concurs intitulat "Euro Tombola", care se va difuza in week-end. Cei care spera sa castige milioane de lei sau o casa va trebui sa-si cumpere taloane, sa le trimita prin posta la "cartierul general" (locatie ce va fi anuntata curand) si sa se uite la emisiune in speranta ca manutele frumoasei Cristina ii vor extrage din urnele special amenajate - cate una pentru fiecare judet si sase pentru Capitala (pentru fiecare sector) - sortare realizata in dorinta de a oferi sanse egale tuturor participantilor. In functie de numarul de taloane vandute se vor pune la bataie intre una si trei case.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.