Pe plaja din Neptun, Julia Chelaru a atras privirile insistente ale fanilor chiar daca nu a urmarit acest lucru. Desi nu a pozat topless, protagonista principala a trupei Essenza a avut centrul atentiei asigurat.
Fetele de la Flamingo Girls au pus punctul pe i facand plaja fara sutien, ceva normal pentru ele avand in vedere ca sunt dansatoare in cea mai celebra trupa de strip-tease feminin din showbiz. Bianca si Andreea au avut ce arata pe plaja din Neptun.

Alaturi de Julia, ele au fost surprinse de paparazzi ATAC in diverse activitati recreative dupa spectacolul avut in acea zi pe litoral. In timp ce cantareata s-a luptat cu un hamburgher si cu un pahar de bere, cele doua dansatoare au preferat bauturile racoritoare, dupa baia din apa marii. Toate cele trei artiste au zabovit insa cateva ore bune la plaja, desi aveau deja un bronz uniform si evident.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.