Chiar daca este mai putin cunoscut in Romania, topmodelul Elena Baguci a reusit ceea ce s-au straduit multe fete de la noi: sa fure inima lui Cristi Chivu, unul dintre cei mai vanati burlaci.
Conform revistei VIP, cei doi au inceput o frumoasa poveste de dragoste, pe care insa capitanul nationalei prefera sa o tina departe de ochii presei. Fata cu ochii verzi care l-a cucerit pe Cristi Chivu s-a nascut la Chirnogi, Oltenita. La aproape 20 de ani, Elena Baguci are o carte de vizita impresionanta in domeniul modellingului, romanca fiind prezenta pe podiumurile din New York, Paris sau Milano. Cu fotbalistul Romei s-a intalnit intamplator intr-un cerc de prieteni comuni.

VEDETA. Elena face furori in Europa si este dorita de mari case de moda, Armani, Jean Paul Gaultier, Valentino, ale caror colectii le-a imbracat deja. Este imaginea unor produse cosmetice renumite si a aparut pe coperta unor reviste celebre precum Vogue, Grazia, Elle.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.