Cantareata se intalneste cu omul de afaceri in Italia, departe de ochii presei romanesti.

Cu toate ca gurile rele au anuntat cu mare tam-tam ca relatia dintre Cristina si Mirco a luat sfarsit, din cauza fotografiilor publicate in presa, in urma cu doua saptamani, in care regina R&B aparea in ipostaze diferite cu Ianis Zicu si cu Marian Ionescu, surse apropiate artistei ne-au declarat ca cei doi trec printr-o perioada tensionata, dar nici nu incape vorba de despartire.

Cristina Spatar, supranumita si regina R&B, se afla momentan in Italia. Vedeta a plecat din tara imediat dupa aparitia in presa a unor fotografii in care aparea cu rapidistul Ianis Zicu si cu Marian Ionescu de la Directia 5. Pozele cu pricina i-au zdruncinat destul de tare relatia pe care cantareata o are cu omul de afaceri Mirco Maschio, cel care avea sa-i devina sot pe 19 august.

Cuprins de gelozie, Mirco a reactionat destul de rau la vederea celor scrise in presa si ca atare au luat nastere discutii aprinse intre cei doi viitori soti. Cristina s-a suparat foarte tare ca omul de langa ea nu are incredere suficienta si ca se lasa influentat de aparitia unor "prosti", asa cum le numeste vedeta. Surse apropiate artistei ne-au marturisit ca relatia celor doi nu a luat sfarsit.

Mirco plange la telefon

Cristina se afla momentan la sora ei, in Italia. Vorbeste cu Mirco la telefon in fiecare zi. Ore in sir. El plange ca o iubeste. Ea plange ca nu are incredere in ea. "Atitudinea lui Mirco este copilareasca. O iubeste pe Cristina, dar este influentat din stanga si din dreapta. Prietenii se baga prea mult in relatia lor", ne-au declarat aceleasi surse. "Sunt discutii intre ei. Pana acum au vorbit doar la telefon si urmeaza ca zilele acestea sa se intalneasca", au continuat acestea.

Relatia dintre cei doi a fost facuta publica din dorinta lui Mirco. El a fost acela care a tinut cu tot dinadinsul sa-l cunoasca lumea, sa ofere presei informatii despre nunta de vis pe care avea sa o aiba in Italia, pe 19 august, si sa povesteasca tuturor despre cat de fericit este alaturi de viitoarea lui sotie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.