In numarul lunii august, PLAYBOY propune un experiment cultural: cu ajutorul clubului Piranha din Bucuresti, echipa revistei a recreat atmosfera exotica din perioada tahitiana a pictorului Paul Gauguin pentru a o pune cit mai bine in valoare pe protagonista pictorialului principal. Dupa mai multe castinguri s-a decis ca onoarea de a purta la ureche celebra orhidee rosie sa-i revina Doriei Ivan (fosta "MTV-ista") actualmente moderatoarea emisiunii Fashion Explorer de la National TV.

Doria a fost preferata datorita aerului ei exotic si a extraordinarei ei disponibilitati pentru ludic, lucru care se vede foarte bine din felul in care s-a integrat perfect in atmosfera senzuala, tahitiana.

Si pentru ca este o vara "hot", printre altele, PLAYBOY dedica un amplu articol unei piese vestimentare care implineste 60 de ani anul acesta si care a jucat un rol major in revolutia sexuala: bikini.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.