L-am sunat pe Serban Georgescu sa-i propun un interviu. Chiar el a initiat tema, lansindu-se intr-o discutie despre viata de familist, despre cum i-a schimbat prioritatile fetita lui, in virsta de 10 luni, Alesia Anamaria, despre cit de optimista, frumoasa si tonica este sotia lui, Eniko Marinela.

Cum a cunoscut-o in urma cu trei ani la un festival de muzica usoara in orasul ei natal, Caracal, si cum s-a indragostit subit de fata frumoasa, "pe jumatate unguroaica" aflata la o terasa, la un suc, in cel mai frumos parc din oras, impreuna cu o prietena. "I-am facut curte foarte elegant, i-am lasat o carte de vizita si i-am zis: daca ai nevoie de ceva in showbiz, cind vii la Bucuresti - ea era fotomodel la Caracal - nu ezita sa ma suni.

Cind a venit la o prezentare de moda, m-a apelat, ne-am intilnit, am facut o plimbare, dupa care am tot sunat-o si...". Brusc, aceasta imagine edulcorata, livrata telefonic de cunoscutul compozitor, a fost intrerupta de o interventie din "off": "Ce tot zici acolo! Spune adevarul! Spune ce caracter ai! Spune ca divortam!". Era vocea furioasa a sotiei sale care a creat o bresa imensa intre povestea romantica depanata de distinsul compozitor, si realitatea unui divort iminent. Culmea, compozitorul a continuat sa debiteze nederanjat, in termeni idilici despre relatia lor, pina cind l-am intrerupt: "Cineva nu este de acord cu ce spuneti dumneavoastra. Este cumva sotia?" Acesta a consimtit, sugerind ca ar fi mai potrivita o alta data pentru interviu.

Momentul potrivit a fost peste vreo trei ore, cind am sunat din nou, tot pe telefonul fix dar de data acesta a raspuns chiar Eniko. Furia dinainte o parasise, acum vorbea o femeie calculata, cerebrala care, fara urme de ranchiuna, a repetat ceea ce spusese in urma cu trei ore: "Vreau sa divortez! Este o situatie dramatica de citeva luni intre noi si, intimplator, am auzit discutia lui la telefon, cu dumneavoastra. Niciodata nu am dat declaratii in presa, nu am scos capul pe fereastra, mi-am vazut de copil si atit. Dar acum, pe fondul tensiunilor mari dintre noi, nu am putut sta deoparte sa-i ascult minciunile. Nu eram doar un "fotomodel din Caracal", asa cum va spunea, la vremea respectiva eram studenta la Drept. Si aveam si contracte, ca fotomodel, afara. Acum sint studenta la actorie, intr-adevar la Hyperion, cum v-a spus si dvs, dar omite sa spuna si la ce facultate sint. In fine, nu asta este cauza rupturii noastre, treaba lui ca ma tinea in umbra, nu asta a condus la divort. Sint lucruri mult mai grave despre care nu pot sa vorbesc, pentru ca ar insemna sa-i stric imaginea. Iar el tine enorm la imagine. Parintii mei m-au invatat sa tac si sa-mi spal rufele in familie. Asta incerc sa fac".

Contributii minuscule la pampersi si lapte praf

"Eu vin dintr-o familie de oameni simpli, care mi-au indus principiile lor, care m-au sustinut tot timpul - mama a mers cu mine de mina la toate prezentarile pe care le-am avut, tot ea s-a ocupat de fetita mea, inca din prima ei zi de viata - pentru ca am avut o cezariana cu complicatii si trebuia sa merg, cu toarte astea, la cursurile de actorie. Tot ea m-a sustinut in perioada sarcinii, avind o sarcina toxica. In virtutea principiilor inoculate de parintii mei, nu va pot spune mai multe despre ce caracter are Serban Georgescu. Prefer sa tac si sa divortez pur si simplu.

Nu m-am casatorit cu el nici pentru ca vroiam sa ajung cintareata, nici pentru mari bogatii, pe care nu le are - ba pot spune ca parintii mei m-au ajutat financiar sa imi cresc copilul, in tot acest timp (Cum, dar el, ca tata, nu contribuia cu bani, la cresterea copilului, doar erati o familie?, am intervenit. Pentru un lapte praf, un pampers acolo, da, mai contribuia si el, in mod minuscul a raspuns actuala doamna Georgescu). M-am casatorit cu el din dragoste, o dragoste care izvora din mila - pe atunci era un fel de fiu al ploii, nu mai avea pe nimeni - parinti, frati, rude nimic - si am crezut ca daca-l scot din depresie si-l fac fericit, o sa fiu si eu fericita. Avem o fetita extraordinara, restul sint numai lacrimi si suferinta. Pentru asta ii multumesc lui Dumnezeu. Pentru ca ea sa creasca in liniste, este mai potrivit un divort", a conchis cu fermitate Eniko.

`Fata draga` Madalina e cam trista

Se pare ca Madalina Manole, fosta sotie a compozitorului, nu este straina de situatia familiala tensionata din noua familie a lui Serban Georgescu. Fata cu parul de foc - din inconstienta? rautate? sau chiar se afla intr-o prapastie sentimentala si acum ii vine in minte zicala "ce bine era cind era rau" - ii trimite "ex-ului" mesaje de dragoste pe telefonul mobil, de genul:" Mi-aduc aminte de zilele noastre frumoase, vad certificatul nostru de casatorie... Mi-e dor de tine. Vreau sa te vad".

"Sotul meu mi-a aratat mesajul si a compatimit-o: Saraca, ce nefericita trebuie sa mai fie! Si mesaje de genul asta sint multe din partea acestei doamne careia i-as dori sa fie fericita si multumita, ca asa as fi si eu... Am avut multe injurii de la ea, am si acum arhivate in telefon mesajele ei. Nu i-am inteles comportamentul - cind eu l-am cunoscut pe Serban, acum trei ani, era divortat de doi ani si jumatate. Din toata povestea asta eu voi iesi cu capul sus. Voi merge cu aceeasi dragoste la facultate ca si pina acum si sint sigura ca veti mai auzi de mine. Dar nu ca sotie a lui Serban Georgescu. Pur si simplu ca Eniko Bartos, actrita", a incheiat intr-un ton oarecum optimist, aceasta. Ceea ce nu vrea sa spuna Eniko, referitor la caracterul lui Serban Georgescu, poate fi intrezarit, partial, printre ultimele rinduri.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.