Dupa 20 de ani de casnicie, familia Dichiseanu are probleme care, la prima vedere, par insurmontabile. Ele nu sunt legate de neintelegerile obisnuite din viata oricarui cuplu care ajunge la divort, ci de existenta unei a patra persoane in casa, sora actorului, Jeni Popescu, o femeie de 83 de ani care, spune sotia lui Dichiseanu, in permanenta seamana discordia intre membrii familiei.
Prin urmare, obosita de frecus si de sicane, Simona Dichiseanu a decis sa divorteze:
"Nu mi-as fi inchipuit niciodata sa ajung aici, nici acum nu-mi vine sa cred ca voi face acest pas, dar nu se mai poate. Sora sotului meu este o fiinta care ne terorizeaza, noi trei ne intelegem minunat cand suntem departe de ea, in calatorii sau in concedii, dar cand revenim acasa incepem sa ne certam tot timpul din cauza ei. Face mereu cate ceva care sa ne strice linistea. Situatia dureaza de la inceputul casniciei noastre, dar acum a crescut Ioana si s-a ajuns la situatia de a fi si ea mereu in tensiune nervoasa", povesteste Simona Dichiseanu.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.