Daca va intereseaza cumva soarta lui Horia Brenciu, care a cam disparut din peisaj de ceva timp, aflati ca o duce binisor. Guresul brasovean si-a pus vocea in slujba unor scopuri ceva mai... lucrative. Cum tot ii placea sa cinte pe la emisiunile lui televizate, iata ca si-a gasit, in sfirsit, adevarata vocatie: aceea de lautar. Horia Brenciu cinta, mai nou, pe la nunti, iar banii pe care si-i ia nu sint deloc de colea! Horia cere pe o cintare 3.200 de euroi, iar daca este insotit si de ansamblul Ciocirlia, costul se ridica la peste 4.000.

Asta, pe program fix, de o ora si juma-tate. Repertoriul lui este compus din coveruri de rock`n roll si slagare inter-nationale. Care va sa zica, n-o duce rau de loc alde Brenciu. Daca luam in calcul ca poate avea o nunta pe saptamina, suma ar ajunge la vreo 12 mii de euro pe luna. Si cind te gindesti ca oamenii schimbau canalul cind se apuca sa cinte la televizor...


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.