Absenta. Prezentatorul TV Robert Turcescu isi petrece vacanta in Grecia, bronzandu-se doar in compania fiicei sale, Ioana, pe plaja de la Paralia Katerini
Vedeta postului de televiziune Realitatea TV Robert Turcescu isi petrece si anul acesta vacanta in Grecia. Asa cum a declarat in mai multe randuri, realizatorul este indragostit de soare si de mare, motiv pentru care isi petrece toata ziua la plaja cu fiica sa, Ioana. Surprinzator, Turcescu nu este acompaniat si de iubita lui, cantareata Oana Sarbu, care, se pare, nu este o mare iubitoare de ultraviolete. Aceasta ar fi singura explicatie plauzibila a absentei Oanei de langa Robert Turcescu la orele de bronzat, altfel lucrurile mergand de minune intre cei doi. De curand s-a vehiculat chiar si zvonul unei logodne, informatie neconfirmata de niciunul dintre ei, asa cum ne-au obisnuit deja.

Potrivit martorilor oculari, Robert Turcescu si fetita sa in varsta de cinci ani, Ioana, se simt insa foarte bine impreuna si fara Oana Sarbu, savurand fiecare clipa petrecuta pe plaja de la Paralia Katerini.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.