Diana Munteanu a refuzat oferta primita din partea postului public de televiziune de a juca alaturi de Florin Piersic jr intr-un nou serial, pentru a sta mai mult timp in preajma dinamovistului Claudiu Niculescu

Decizia producatorilor de a o distribui in film pe Diana se datoreste faptului ca aceasta are studii de specialitate. Cu toate ca nu a primit niciodata un rol important, iar aceasta era o sansa, Diana a ales cu inima si a preferat sa-si petreaca timpul liber in bratele iubitului, si nu pe platourile de filmare.

In ultima vreme, tot mai multe vedete din show-bizz-ul romanesc isi fac debutul in diferite productii cinematografice, fie ca este vorba de un serial de televiziune sau un film de lungmetraj. VIP-urile noastre fac eforturi uriase pentru a le intra in gratie regizorilor care le-ar putea oferi sansa de a juca intr-un film. Nu este insa si cazul Dianei Munteanu, vj-ita de la MTV, care, cu toate ca este absolventa a unei facultati de profil, a refuzat sa joace intr-un serial difuzat din toamna de TVR, alaturi de Florin Piersic jr, de dragul iubitului sau, fotbalistul de la Dinamo, Claudiu Niculescu.

Frumoasa blonda de la MTV, Diana Munteanu, traieste de ceva vreme o frumoasa poveste de dragoste alaturi de dinamovistul Claudiu Niculescu. Cei doi sunt impreuna de pe vremea cand acesta era casatorit cu Lidia si i-a stat alaturi in momentele neplacute cauzate de divortul dintre cei doi, in speranta ca intr-o buna zi va deveni doamna Niculescu. Cu toate ca sunt destul de rezervati in a face declaratii privitoare la relatia dintre ei, apropiati ai cuplului nu exclud posibilitatea ca in curand cei doi sa-si oficializeze relatia.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.